Tuesday, December 18, 2007

På riktigt? (jaaa!)

Nyss hemkommen från stan. Många pengar fattigare men en resa rikare! Om en och en halv vecka drar jag och Emma till Sharm El Sheik! Det är ospec och vi är lite nervösa men tycker mest att det ska bli spännande. Nu håller vi tummarna för att vädret blir varmt och fint! (Och hoppas att vi får ett hyfsat boende - vi är dock intställda på låg standard och det blir nog bra ändå.) Snorkling blir det i vilket fall och det ska verkligen bli helt fantastiskt härligt!

Jay! Sol! Värme! Bad! Semester! Koraller! Fiskar! Hurra!

För övrigt har jag inte alls förstått det än.

6 comments:

Karin S said...

Åh vad härligt att ni faktiskt hittade nåt ni kände att ni kunde/ville satsa på! Önskar er en trevlig resa!! (men det säger ja nog imorgon också..=)

Anonymous said...

Jihoooo! Lyckliga dig. När åker du? Jag gled just in på en blogg med semesterbilder från just Sharm el Sheikh, såg huur härligt ut som helst! Kommer bli grymt. Kram!!

Anonymous said...

Oj, från Marie är inlägget ovan alltså!

Anonymous said...

jealous jealous jealous! :D

Later riktigt harligt!! Ta massa bilder och njuuuuut! Ska ni vara dar over nyar? Either way, it's a damn good way to start the new year!!

Och God jul etc fran Nya Zeelandska sommaren!

Anonymous said...

tack och hej alla! javisst är det lycka! vi blir borta över nyår och det ska bli så skönt-skönt-skönt att få lite sol och värme! massor med bilder kommer att tas (tom med engångsvattenkameror är det tänkt) och en hel del kan nog tänkas hamna här.

god jul och gott nytt ja! kan tänkas att det kommer en post men om inte... kram kram

Anonymous said...

Nu är du hemma va??
Ska bli så skoj att ses snart igen! KRAM!/KarinS