Sunday, January 21, 2007

Veckan som gått


Veckans notering: Det låter roligt när logopedstudenter försöker härma olika röstkvaliteter (t.ex. skrap, skrovel och diplofoni). Både enskilt och i grupp.

Veckans citat: En föreläsare berättar om gruppterapi: "Vi träffades på kvällarna och hade sex... *lång paus* ... grupper."

Veckans insikt: Det finns mycket viktigt och intressant att diskutera när det gäller feminism och jämställdhet inom kyrkan/församlingen - vad omedveten jag har varit innan!

Veckans bedrift: Jag klarade Bowser (sista bossen!) i super mario world!! Men det blev inte sparat så det blev något av ett antiklimax.

Veckans fest: hos Ian, var kalas! Pannacottaefterrätten var dessutom ljuvligt god!

Veckans bild: Iris spanar in snön som kom och vände.

3 comments:

Anonymous said...

Ser massa fram emot att få komma å kela med sötisarna nästa helg! Blir toppen avslutning på en flytt- å städdag. Denna helgen kom vi inte så långt.. en låda till å G tvätta fönstret (fast bara på insidan) Hmm.. måste shape:a up lite nästa lör. tror ja!!

Anonymous said...

ja det börjar bra minsann! = jag är redan omskriven. haha. tack. bakfyllan har äntligen lagt sig. jag ska storögt läsa framtida blogginlägg. ha det bra! vi hörs hjärtie. kram ian.

Julia said...

hello darling! trevligt att du kikade in! du kanske oxå ska blogga? du har alltid spännande saker att delge! (och visst är det som skönast när bakfyllan släpper när man som minst anar det och har slutat tro på en lösning...?) kram!