Sunday, May 6, 2007

Ibland

önskar jag att jag kunde bry mig lite mindre. Och ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer ödmjuk mot både mig själv och andra. Och ibland önskar jag att jag hade handlat när jag skulle, så att jag hade frukost på måndag morgon.

Sov sött natt

5 comments:

Anonymous said...

Ibland önskar jag att jag klivit upp i tid så att jag inte behövt spendera pengar på att köpa lunch (när jag har plugg från 9 till 5...)

Emma said...

ibland önskar jag...att jag kunde komma på nåt roligt att skriva.

Julia said...

ak - jag förstår inte riktigt vad tiden har med lunchpengar att göra, men jag förstår att du skulle ha klivit upp i tid iaf. :) thanx för vykortet! det kommer ett till dig med, fast det dröjer nog ett par veckor (särskilt som jag inte har skrivit det än)

emma - du skriver ju roligt! man måste inte ha nåt roligt att skriva om? man kan skriva ändå. gillar europaspekulationerna på Zach Braff-sidan. :D och så har du äntligen släppt bloggen till andra? heja heja!

för övrigt önskar jag ibland att dygnet hade 27 timmar och 33 minuter istället för 24.

Emma said...

Europaspekulationer? Det har jag inte hittat. Var var?!

Ja bloggen kom upp på omsitsen i lördags. Filmade några gyckel och hotade med att de skulle komma upp på min blogg. Så då var det sagt. Många andra vet om den, men är bara inte intresserade. I know! Hur kan man inte vara det, men men...

Julia said...

Europaanspelningen är ju i Zach Braffs inlägg + spinns vidare på i kommentarerna. Det är lustigt med deras stereotypa tänk - antagligen så jag buntar ihop många "asiater" eller "sydamerikaner" på samma sätt som dom gör med oss "europeer".