Thursday, March 29, 2007

När du får oväntat besök...

... så blir du glad! Åtminstone jag!

Sur som jag var stannade jag hemma från matte-lingvistiken idag. Det beslutet (som togs igår) fick mig på mycket bättre humör faktiskt så det var nog rätt. Men sen ringe A och undrade om hon skulle komma och hälsa på mig och det ville jag såklart och då kom Ylva oxå och dom hade med sig semlor! (Jag hade saknats lite, sa A.) Fina, fina vad glad jag blev!

7 comments:

Karin S said...

klart du saknades!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu ska ja ta tag i brevet. KRAM

Julia said...

*rodna lite glatt* du saknades här. du får komma och gosa katt annan gång. (katterna var dock inte så gosiga. dom sparar det till matte, nu ligger Iris ihoprullad i en varm liten boll i mitt knä och spinner när hon vaknar till liv i sovandet.)

Stormen said...

:)

http://www.battycatty.se/sehor/2006/images/zaffe2/zaffe3.jpg

Den är en vampyr.

Karin S said...

stormen- länken funkar inte (åtminstone inte för mig) fast om dä var en vampyr kanske dä är lika bra..

Julia said...

neh, det gick inte med länken. men battycatty har en snygg och rolig hemsida, vet jag sen förr! (hittade ingen zaffe när jag snabbkollad)

Johannes said...

men! dra bara ut markeringen under "comment" layern så långt åt höger du kan, tryck ctrl-c och sen ctrl-v i ett nytt fönster.
verkar inte finnas nåt alternativ, tyvärr. idiotiskt.

Julia said...

ah. det visste inte jag inte att man kunde göra. men nu gör jag! vilken helt underbar vampyr! en sån sötis kan nästan få bita mig faktiskt.

varför har du en profil som man inte får kolla på...? :? (äh, jag vet inte hur man gör en sån smiley som jag är ute efter, men nu fick den iaf en söt näsa)